Lehttainas- kasuta seda raamatut õppematerjalina lehttaina/ lehttainast toodete valmistamisel!
RAAMAT ILMUS 08.03.2024
Tähistame croissant’i uut tulemist! Selle raamatuga jõuab maailma vallutav trend nüüd ka sinu koju.
Moodne croissant on muutnud kuju ‒ ta võib olla nii klassikalise kujuga sarvesai, aga ka rull-croissant või hoopis kuubik või südamekujuline krõbedus. Mänguruumi jagub kõigile! Seda enam, et croissant’i sisse pannakse nüüd ka mõnusaid täidiseid.
Minu osaks on sind sel teekonnal juhendada. Et kõik oleks arusaadav ja lihtsasti tehtav, leiad raamatust samm-sammulised ja fotodega varustatud juhised lehttaina ja trendikate croissant’ide valmistamiseks.
Raamatus on 80 lehekülge praktilis samm-sammulisi juhiseid lehttaina ja lehttainast toodete valmistamiseks- croissant, rosinarull ehk Pain aux Raisins, cruffin, keedukreemitart, ja muidugi New Yorgi rullid.
Keeletoimetaja Tiina Lebane, footograaf ja kujundaja Mai Grepp
Kui soovid raamatut tellides sinna sisse ka autoripoolseid häid soove, siis kirjuta palun tellimuse vormistamisel lisainfo väljale nimi, kelle nimele läheb pühendus!
Uute kohtumisteni!
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.