NÜÜD E-RAAMATUNA
E-RAAMATUS ON LISARETSEPTID- võrreldes paberist väljaandega, lisasime siia "taaskasutuse" osa- kuidas teha tainajääkidest fantastilise brioche ja mida huvitavat ette võtta eelmisest päevas järele jäänud croissant'ist.
Lehttainas- kasuta seda raamatut õppematerjalina lehttaina/ lehttainast toodete valmistamisel!
Tähistame croissant’i uut tulemist! Selle raamatuga jõuab maailma vallutav trend nüüd ka sinu koju.
Moodne croissant on muutnud kuju ‒ ta võib olla nii klassikalise kujuga sarvesai, aga ka rull-croissant või hoopis kuubik või südamekujuline krõbedus. Mänguruumi jagub kõigile! Seda enam, et croissant’i sisse pannakse nüüd ka mõnusaid täidiseid.
Minu osaks on sind sel teekonnal juhendada. Et kõik oleks arusaadav ja lihtsasti tehtav, leiad raamatust samm-sammulised ja fotodega varustatud juhised lehttaina ja trendikate croissant’ide valmistamiseks.
Raamatus on CA 100 lehekülge praktilis samm-sammulisi juhiseid lehttaina ja lehttainast toodete valmistamiseks- croissant, rosinarull ehk Pain aux Raisins, cruffin, keedukreemitart, ja muidugi New Yorgi rullid, brioche jm
Keeletoimetaja Tiina Lebane, footograaf ja kujundaja Mai Grepp
Enam ei pea ootama, kuni raamat ükskord Sinuni jõuab-saad kasutama ja küpsetama hakata kohe!
P.S See e-raamat on e-pub formaadis-saad raamatut lugeda kõikides seadmetes, kuhu oled laadinud selle formaadi lugemiseks vajaliku programmi/ äpi, nt Books
Lisa toode ostukorvi, peale ostuprotsessi läbimist, sh registreerimist, saadetakse link, mille kaudu pääsed vaatama vebinari.
Kõik ostud ja info on olemas MINU KONTO kategoorias kodulehel!
Tordikool ♥ Sind
Uute kohtumisteni
Marika Sinkkonen
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.