Natuke uudiseid ka vahepeal. Me ju ei spämmi teid tihti, ega? Tundub, et mitte, lahkujaid listist nagu polegi 😀
Meil on uusi õpitubasid, just täiendasin koolituskalendrit, loe SIIT.
Õnne Tikerpalu toob oma koolitustega teie loomingulise poole esile jõulisemalt, kui kunagi varem, saate küpsetada ja pritstehnikat harjutada, olge aga usinad registreeruma. Kui ise ei jõua tulla, siis annan vihje, et praktilise oskusega koolituse kinkimine on väga hea mõte! Kirjutage ja teeme kenasti vormistatud kinkekaardi.
Vahva, et Tordimeistrite Liidu kampaaniaga seoses oleme ka rohkem pildis olnud. Nii Facebooki postitused kui ka üks tore video, vt SIIT. Ja ühel varajasel hommikul olin Liidu saadikuna saadetud ka Terevisiooni, vt SIIT videolõiku. Kordamine pidi oluline olema, seega kordan ja räägin üle-
Juba sel nädalal, 12.10 toimub Heateopäev, koostöös Lions Eestiga. Võib ka mõni muu päev, aga siis leppige ise kokku lionsitega. Paar torti on juba praegu tehtud, aga kui Sa pole veel jõudnud süveneda, siis vaata nüüd info üle ja tee midagi head! Info ise on SIIN. Ära unusta oma tordist postitada pilt Liidu Fb lehele ja kutsu tuttavaid ja sõpru hääletama! Sest äkki veab ja osaled auhindade loosimisel, ka Tordikooli poolt on ühte ja teist välja pandud, loe siis artiklit, saad täpsemalt teada! Tegudele!
23-25.10, st kohe varsti, on järjekordne Toidumess. Olen ise seal muidugi koos Kitchen Aid Eesti meeskonnaga, samuti osalen Eesti Leivaliidu poolt korraldatavas võistluses Kondiiter 2019 tiitlile. Mhmh, tähtis on osavõtt, tundub, et eestlased väga kardavad võistlemist, osalejaid ei ole vist nii palju, kui lootsin, aga see on nende kaotus, kellel jänesekõrvad värvli vahelt paistmas, mina lähen 😳
November 2-8 oleme õppereisil Rumeenias, Joakim Prat koolitusel, Maitre Choux kaubamärgi omanik ja ekleerimaailma üks säravamaid tähti annab praktilise 3-päevase koolituse, mille raames loodetavasti palju uut ja põnevat!
Jaanuaris 2020 sõidame SIGEP messile Itaaliasse, messi kohta saab lugeda SIIT.
MÄRTSIS 2020 on plaan sõita Moskvasse, seal on samuti pagari-kondiitrialane toidumess, muidugi otsime ka mõne püneva koolituse, kus osaleda.
Ja üks tagasihoidlik uudisnupuke veel minu isikliku kokaraamatu kohta- raamat on valmimisel, st tooted enamus üles pildistatud, tagasiteed enam ei ole. Kui kõik läheb nagu plaan ette näeb, siis 10.12.2019 tuleb esimene raamatuesitlus 🙂 Pealkirja alla Minu prantsuse kullakesed on end isuäratavate fotodega sättinud kondiitriklassikasse kuuluvad keedutaigna tooted, sh ekleerid ja veel ka makroonid, sh erikujulised ja mitme erineva täidisega. Nii et vihje jõulupakki panemiseks kallitele on olemas..P.S Joakim Prati mõjutusi raamatus küll ei kohta, kuna koolitus toimub hiljem, aga ekleerikoolitusi teen edaspidiga, uuel aastal, siis on ehk midagi põnevat….
Oh, päris palju sai uudiseid! Aga seega näete, et Tordikool on ettevõte, kes ei seisa paigal, ei kulge vaid mugavalt “vanas rasvas”, vaid soovime olla parimad!
Püsige siis lainel, ootame ka järgima Tordikooli Instagramis, aasta lõpupoole tuleb järgijatele ka üllatusi-lubadus!
Tordikool ♥ Sind
Teiste koolitajate kopeerimine ei ole areng, see on varastamine. Karta on, et ka seal raamatus on retseptid mis ei kuulu teile!
Ei saa öelda, et hindan kuidagi anonüümset ja ühepoolset suhtlust, kuid muidu, on igasugune tagasiside oodatud!
Muidugi võite oma nime alt muret kurta, kui saan, siis aitan kindlasti! Palun võtke ühendust marika@tordikool.ee
Tervitades
Marika