Ekleerid ja täidised 11.03.2020 kell 12.00
KÕIGE PÕHJALIKUM KURSUS EKLEERIDEST!
Õpitoas osaleja saab kaasa kohapeal valmistatu! Õpitoas ainult 5 osalejat!
Õpitoa kestvuseks on planeeritud ca 6h, mille jooksul saab õpitoas osaleja teada infot ja nippe ( ka paberkandjal kaasa), mis on vajalikud keedutaignast toodete valmistamiseks ja täidiste tegemiseks. Lisaks kaunistame oma ekleerid loominguliselt!
* Klassikaline keedutaigen-valmistamine
* Tooted- ekleerid, profitroolid/ puffid-valmistamine
* Tooted-täidised- vaniljetäidis, pistaatsiatäidis, grenadillitäidis jne-valmistamine
* Ekleeride täitmine ja kaunistamine, sh sisu ja välimuse kooskõla
Koolituse käigus kasutame klassikalist keedutaigna retsepti, samuti on kasutusel Laduree retseptid-prantsuse kondiitriklassika!
REGISTREERUN SIIN
Koolitus toimub Poska tn.7, Tallinn, Tordikooli stuudios
Juhendab Marika Sinkkonen=>juhendanud mitmeid koolitusi, sh TallinnaTeeninduskoolis, Lianni Stuudios Tartus, Tigutoidu köögis jm. Õppinud selles valdkonnas nii Eestis, kui ka välismaal. Jätkab enese täiendamist pidevalt,olemas rahvusvahelise kooli PME diplomid,PME Master Certificate. Marika Sinkkonen on raamatute Torditeadus, 2015 ja Minu prantsuse kullakesed 2019 autor.
Lisainfo saamiseks palun kirjutada marika(ätt)tordikool.ee, õpitoa hind 79€,tasumine toimub arve alusel. Jälgi maksetähtaega, tähtaja ületamisel vabastame broneeringu järgmisele huvilisele!
Arve tasumine kinnitab koha koolitusele. Koolituse eest tasu ei tagastata.
Tordikool ♥ Sind
0 Comments