KÕIGE PÕHJALIKUM KURSUS EKLEERIDEST!
Õpitoas osaleja saab kaasa kohapeal valmistatu!
Õpitoa kestvuseks on planeeritud ca 6-7h, mille jooksul saab õpitoas osaleja teada infot ja nippe ( ka paberkandjal kaasa), mis on vajalikud keedutaignast toodete valmistamiseks ja täidiste tegemiseks. Lisaks kaunistame oma ekleerid loominguliselt!
* Klassikaline keedutaigen-valmistamine
* Tooted- ekleerid, profitroolid/ puffid-valmistamine
* Tooted-täidised- vaniljetäidis, pistaatsiatäidis, grenadillitäidis jne-valmistamine
* Ekleeride täitmine ja kaunistamine, sh sisu ja välimuse kooskõla
Koolituse käigus kasutame klassikalist keedutaigna retsepti, samuti on kasutusel Christophe Adami retseptid-prantsuse kondiitriklassika!
REGISTREERUN SIIN
Koolitus toimub Elvas, Pikk tn.4
Juhendab Marka Sinkkonen=>juhendanud tordi- ja lillekoolitusi, õppinud selles valdkonnas nii Eestis, kui ka välismaal, sh Inglismaal, Venemaal, Lätis, Poolas, Itaalias. Jätkab enese täiendamist pidevalt, olemas rahvusvahelise kooli PME diplomid, PME Master Certificate. Marika Sinkkonen on TORDITEADUS raamatu autor.
Lisainfo saamiseks palun kirjutada marika(ätt)tordikool.ee, õpitoa hind 69€,tasumine toimub arve alusel. Jälgi maksetähtaega, tähtaja ületamisel vabastame broneeringu järgmiselehuvilisele!
Arve tasumine kinnitab koha koolitusele. Koolituse eest tasu ei tagastata.
Tordikool ♥ Sind
You really make it seem so easy wіtһ үօur presentation hoѡever I tto find thiѕ matter tⲟ be ɑctually one
thіng ѡhich I feel І ѡould neѵer understand. It srt oof feels tօߋ complicated аnd very extensive fοr me.
I am looқing forrward іn your subsequent puut ᥙp,
Ι wilⅼ trry too get the hang of it!