Tere tere, terve see pere!
Nägite sõna terve? Loodan, et meie kõigiga on korras kõik ja kui ka haigus kimbutab, siis hoiame end!
Minu tänane uudis käib selle kohta, et olla tegevuses ja hoida ka teid aktiivseina ja uute katsetuste lainel, siis otsustasin teha otse-eetri makroonide valmistamisega seoses.
MAKROONIDE VALMISTAMINE
Eriti viimasel ajal on siin palju küsimusi ja tegemisi makroonidega.
Tulen teile appi😊
Teen uuel nadalal eetris otse makroone, algusest lopuni. Samal ajal raagin ja seletan, seega infot saate palju.
Kuidas ja millal?
Liitu/ jalgi @tordikool instagramis ja annan seal teada tapse aja. Variandina, et teen seda neljapaeval, paevasel ajal. Kui on suurem huvi, tuleb hiljem ohtune aeg juurde, aga paeva ei tea veel oelda. Seega otsi ules Tordikool ja oota tapset infot.
Tordikool ♥️ Sind
Nii, vaatame üle, mida oleks vaja tooraine kohapealt ja milliseid tarvikuid veel.
- kastrul ja pliit
- pritskott ja ümmarguse avaga tülle, 8mm diameetriga nt
- küpsetuspaber valge või veel parem on teflonmatt
- termomeeter (kirjutan allpool sellest)
- tooraine- mandlijahu, tuhksuhkur, munavalge (munad), suhkur, vesi
Kuna valmistehtud makroonid vajavad ka täitmist, siis üks kiire täidis tuleb ka teha, selleks võiks olla shokolaadi ja vahukoort, banaani (kui maitseb), piparmünti vm, millega soovid maitsestada shokolaadikreemi, või ka marjapüreed. Kogused ütlen hiljem, kui oled juba instagramis jälgija 🙂 Ka FB Tordikooli lehele tuleb info, seega päris ilma ei jää 🙂
Nüüd termomeetrist.
Kuna teen alati makroone itaalia meetodil-õnnestumine on 99%, siis eduelamuse suurendamiseks soovitan kasutada termomeetrit.
Olen neid palju kasutanud ja palju ostnud, odavamatest välismaal ja kallimateni välja, aga viimase aja parim leid on hoopis Ikea lihatermomeeter!!
Muidugi võiks toeks olla ka minu makroonide ja ekleeride raamat, sest kui saad asja käppa, tahad maitsvaid täidiseid teha ja sealt veel edasi 😛 Raamatu saad tellida SIIT, postitan samal päeval!
Kohtumiseni!
Tordikool ♥ Sind
0 Comments