SHOKOLAAD JA ASSORTIIKOMMID, ISADEPÄEVAKS 08.11.2023, kell 12.00
UUS HOOAEG JA UUED NIPID!
Õpime shokolaadi tempereerimist ja kõrgläikega kommide valmistamist!
SHOKOLAADI TEMPEREERIMINE KAHEL ERINEVAL MOEL!
KAHE-KIHILISED TÄIDISED!
Sobib ka algajale!
Koolituse jooksul käsitletakse kõik teemad, mis on seotud shokolaadiga ja kommide valmistamisega, sh=>
- shokolaadi tempereerimise võimalused-teooria ja praktika
- töövõtetele tähelepanu
- shokolaadivärvid- kasutamine-teooria ja praktika
- töövahendid-vormid, kaabitsad jpm
- täidise valmistamine, sh kahe täidisega kommid-teooria ja praktika, retseptid kaasa
- TARVIKUD JA VORMID-kust osta, kust tellida
Kursuse kestvuseks on ca 6h.
Teeme valmis 2-3 erinevat toodet-KAASA KOMMID KINKEPAKENDIS! Maitsed, mis sind hellitavad-grenadill, pistaatsia, kohvi, vaarikas, valge ja tume shokolaad.
Toorainest on kasutusel VALHRONA JA Barima shokolaad, naturaalne vahukoor, pektiin, naturaalsed marjapüreed, või 82%
Kõik koolitusel tehtu võtate koju kaasa!
Juhendab Marka Sinkkonen=>juhendanud tordi- ja lillekoolitusi, õppinud selles valdkonnas nii Eestis, kui ka välismaal, sh Inglismaal, Venemaal, Lätis, Poolas, Itaalias, Rumeenias. Marika on koolitanud ja jätkab koolitamist Tartu Kutsehariduskeskuses, Viljandi Kutseõppekeskuses ja Tallinna Teeninduskoolis. Jätkab enese täiendamist pidevalt, olemas rahvusvahelise kooli PME diplomid, PME Master Certificate.
Marika Sinkkonen on TORDITEADUS ja MINU PRANTSUSE KULLAKESED, MINU PRANTSUSE KULLAKESED 2 ja TORDITEADUS 2, raamatute autor.
Registreerumine siin = REGISTREERUN
Lisainfo saamiseks palun kirjutada marika(ätt)tordikool.ee, õpitoa hind 85€. Hinna sees on kogu vajaminev materjal/ tooraine, kohvi/ tee.
Tasumine toimub arve alusel. Jälgi maksetähtaega, tähtaja ületamisel vabastame broneeringu järgmisele huvilisele.
Koolituse eest tasu ei tagastata. Õpitoas osalemine on võimalik kinkida personaalse kinkekaardiga oma sõbrale, emale, vm
Väljastame tunnistuse!
Tordikool ♥ Sind
Koolituse läbinud õppija saab nimelise soodustuse-
-
Koogimeister e-poest ostmiseks 20% soodustust, kehtivus 2 nädala jooksul peale koolitust.
-
ICake e-poest ostmiseks Pavoni kaubamärgi tooted, 20% soodustust, kehtivus 2 nädala jooksul peale koolitust.
-
Tordikool OÜ kaudu ostmiseks KItchenAid kaubamärgi tooted, 20% soodustust, kehtivus 2 nädala jooksul peale koolitust.
Õppekava : Täienduskoolitus pagar-kondiitrile „Šokolaad“. Õppekava on seotud Kutsestandardi Kondiiter I, II, III, V tasemega.
Õppe tulemusel
-õpilane tunneb tooraine põhilisi koostisosasid, eristab peamiseid tootjaid ja oskab hinnata tooraine tööomadusi ja kvaliteeti
-õpilane oskab kasutada põhilist toorainet-šokolaadi, ja neid teadmisi rakendades valmistab soovitava/ nõutava lõpptoodangu
-õpilane omandab vajalikud töövõtted lõpptoodangu (šokolaadikommide) kokku panemiseks ja kaunistamiseks
-õpilane omandab oskused kasutada erinevate tootjate töövahendeid, sh kasutab juhendaja õppeprotsessi käigus selliseid töövahendeid nagu pritskott, tulle, kondiitri termomeeter, šokolaadi sulatusvann, erinevate tootjate kommivormid
-juhendaja valmistab õppeprotsessi käigus algusest lõpuni šokolaadikommid, valmistab erinevad täidised, kasutades naturaalseid püreesid, shokolaadi.
Õppe alustamise tingimused/ eritingimused-puuduvad
Õppe meetodid-õppe kogumaht on 5ah
Iseseisva töö sooritamine-õpilane rakendab eelnevalt antud koolituse käigus omandatud teadmisi ja oskusi, valmistades ja kokku pannes ühe disainiga šokolaadikommid. Koolituse läbiviija hindab visuaalselt õpitulemusel valminud toodet ja vajadusel annab suulist tagasisidet. Õppekava lõpetamise tingimuseks on iseseisva töö sooritamine ja esitlemine juhendajale.
Õppekeskkond-õpe viiakse läbi õppeklassis, Poska tn 7, Tallinn.
Õppematerjalid– õppekava läbimiseks on ette nähtud õppematerjalid, lisaks retseptid, need võimaldatakse koolitaja poolt
Väljastatavad dokumendid- õppekava lõpetamisel ja iseseisva töö esitamisels väljastatakse õpilasele tunnistus.
0 Comments
Trackbacks/Pingbacks