Tordimeistrile- biskviidid ja täidised (makroonid), 11.02-12.02.2017, kell 10.00
Uue õppekavaga koolitus, tutvu kindlasti õppekavaga! TULUMAKSU TAGASTUS!
Muudetud õppekavaga Biskviitide ja Täidiste õpituba-kursus sisaldab pritstehnika algkursust, samuti valmistame makroone-sh erikujulised-lillekesed ja südamed-PS, tulemas on Sõbrapäev!
Õpitoa kestvuseks on planeeritud mõlemal päeval intensiivset 6-7h, mille jooksul saab õpitoas osaleja teada maksimaalsel määral infot ja nippe ( ka paberkandjal kaasa), mis on vajalikud tordipõhja valmistamiseks ja täidiste tegemiseks. Lisaks kombineerime erinevaid maitseid.
Registreeri end koolitusele siin=> REGISTREERUN
Kasutame naturaalset vahukoort, samuti nn kondiitri vahukreemi. Küpsetame tordipõhjad, teeme läbi erinevad täidised.
P.S Makroonid-vaatame üle makroonide “hingeelu”!
Koolituse käigus paneb igaüks enese tarbeks kokku ka tordi, sama koolituse käigus valminud tordipõhjadest ja täidistest. Kursuse lõppedes kaunistame oma tordi ära. Õpime pritstehnikat (tülled 1M ja 113)-algteadmised, sh töövõtted.
P.S Terve koolituse käigus rõhutakse õigetele töövõtetele!
KAASAEGSED DISAINID!
Õpituba sobib hästi huvilisele, kellel on huvi tortide tegemise ja kaunistamise vastu olemas, kuid ei tea, kust alustada. Samuti saavad ka juba algteadmisi omavad tordimeistrid uusi ideid!
Juhendab Marika Sinkkonen=>juhendanud mitmeid koolitusi, sh Tallinna Teeninduskoolis, Lianni Stuudios Tartus, Tigutoidu köögis jm. Õppinud selles valdkonnas nii Eestis, kui ka välismaal. Jätkab enese täiendamist pidevalt, olemas rahvusvahelise kooli PME diplomid, PME Master Certificate. Marika Sinkkonen on TORDITEADUS raamatu autor.
Õppekavad on leitavad siit-ÕPPEKAVAD
Lisainfo saamiseks palun kirjutada marika(ätt)seikluskohvik.ee, õpitoa hind 101€ (tulumaksutagastus), tasumine toimub arve alusel. Jälgi maksetähtaega, tähtaja ületamisel vabastame broneeringu järgmisele huvilisele.
Arve tasumine kinnitab koha koolitusele. Koolituse eest tasu ei tagastata. Kohtumiseni Seikluskohvik/ Torditeadus OÜ õppeklassis.
0 Comments