UUS! KEEDUTAIGEN-KRAKELIINIGA PUFFID JA PARIS-BREST 03.04.2019, 15.00-19.00
P.S –Koolituskalender on kaasjastatud-uued koolitused on registreerumiseks avatud!
Käime ajaga kaasas ja toome teieni vahva koolituse-valmistame keedutaignast tooted-Choux au Craquelin – French Crunchy Cream Puff-krakeliiniga kaetud profitroolid ja klassikalise rattakujulise prantsuse maiuse paris brest´i.
Õpitoa kestvuseks on planeeritud ca 5h, mille jooksul saab õpitoas osaleja teada infot ja nippe ( ka paberkandjal kaasa), mis on vajalikud keedutaignast toodete valmistamiseks ja täidiste tegemiseks.
* Klassikaline keedutaigen-valmistamine
* Tooted- profitroolid/ puffid, paris brest-valmistamine
* Tooted-täidised- keedukreem, passionivõie, vahukoore/toorjuustutäidis-valmistamine
* puffide täitmine ja kaunistamine, sh sisu ja välimuse kooskõla
Koolituse käigus kasutame klassikalist keedutaigna retsepti, samuti on kasutusel Laduree retseptid-prantsuse kondiitriklassika! REGISTREERUN SIIN
Juhendab Marika Sinkkonen=>juhendanud mitmeid koolitusi, sh TallinnaTeeninduskoolis, Lianni Stuudios Tartus, Tigutoidu köögis jm. Õppinud selles valdkonnas Eestis, Inglismaal, Poolas, Venemaal, Itaalias. Jätkab enese täiendamist pidevalt,olemas rahvusvahelise kooli PME diplomid,PME Master Certificate.
Lisainfo saamiseks palun kirjutada marika(ätt)tordikool.ee, õpitoa hind 49€,tasumine toimub arve alusel. Jälgi maksetähtaega, tähtaja ületamisel vabastame broneeringu järgmiselehuvilisele!
Arve tasumine kinnitab koha koolitusele. Koolituse eest tasu ei tagastata.
Tordikool ♥ Sind
Koolitus toimub Poska tn.7, Tallinn, Tordikooli stuudios
0 Comments